Xella

  • Place of living: ,
  • Blog :
  • Website:

Statistics

  • Profile views : 3754
  • Documents: 8
  • Document views : 16324
  • Member since: 25-Jan-2018

About


Nicole's documents

Grid
List
Xella - Multipor isolatie langs binnen

Indien men bij een renovatie de originele gevel wil behouden, is een binnenisolatie van de muren vaak de enige mogelijkheid om de warmte-isolatie te verbeteren. Multipor isolatieplaten zijn geschikt voor alle courante types massieve muren zonder dampscherm.

Pages: 16
Ytong kimblokken gehydrofobeerd

YTONG is de eenvoudigste oplossing voor het realiseren van EPB-aanvaarde bouwknopen. De nieuwste YTONG-kimblok is de eenvoudigste en betrouwbaarste oplossing voor EPB-aanvaarde vloer- en dakaansluitingen zonder koudebruggen

Pages: 4
Ytong blocs d-assise hydrophobes

L'emploi de matériaux de construction YTONG est un moyen très simple de réaliser des noeuds constructifs selon la norme PEB sur la base des façades ou en dessous de la toiture.

Pages: 4
Multipor - isolation par l'interieur

En cas de rénovation, on part souvent du principe qu’il faut changer le moins possible les façades de(s) (l’)habitation(s). Dans certains cas, il s’agit même d’une exigence afin de préserver la façade, comme par exemple, lorsque le bâtiment est classé.

Pages: 16
Ytong - van kelder tot dak

Compleet bouwsysteem van kelder tot dak. YTONG biedt eenantwoord op alle moderne vereisten voor het bouwen van uw woning. Het voldoet zonder problemen aan de EPB-isolatie-eisen, is sterk en weert het geluid.

Pages: 20
Ytong de la cave au toit

Le système de construction complet de la cave au toit

Pages: 20
Xella solutions de murs

Xella s'efforce de développer des solutions de murs extérieurs facilitant considérablement la construction de bâtiments efficients en énergie. La gamme de produits (béton cellulaire YTONG et HEBEL, pierre silico-calcaire SILKA, panneaux isolants MULTIPOR) est si complète que Xella dispose toujours d’une solution adaptée à tout projet, qu’il s’agisse d'une construction neuve ou d'une rénovation.

Pages: 20
Xella - wandoplossingen

XELLA zet voluit in op het ontwikkelen van itenwandoplossingen die het bouwen van energie-efficiënte gebouwen vergemakkelijken. De portfolio aan verschillende producten -Ytong en Hebel cellenbeton, Silka kalkzandsteen en Multipor isolatieplaten- maakt het mogelijk met Xella steeds een geschikte oplossing voor elk project te vinden, en dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Pages: 20